Σελίδες

4 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή με νέο ιστολόγιο!

Φίλοι και φίλες,

Με την έναρξη της νέας φοιτητικής χρονιάς (4 Οκτωβρίου 2010 σήμερα!) ο ΦΟΠΠ επιστρέφει φρέσκος και ανανεωμένος, γεμάτος όρεξη και ιδέες για νέες δραστηριότητες. Η θερμή υποδοχή που μας επιφυλάξατε κατά την πρώτη χρονιά της λειτουργίας μας, μας «υποχρεώνει» να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο και ζωηρή διάθεση στον δρόμο που τραβήξαμε ήδη από τον περασμένο Οκτώβρη.

Για τους αναγνώστες μας : όπως θα παρατηρήσατε, το ιστολόγιο του ΦΟΠΠ απέκτησε νέα εμφάνιση και αναδιαμορφώθηκε. Στόχος της ομάδας μας είναι να του δώσουμε μια νέα πνοή, με συχνότερες ενημερώσεις, ει δυνατόν σε καθημερινή βάση, προκειμένου να διατηρούμαστε σε καθημερινή επαφή με το φοιτητικό κόσμο που μας διαβάζει αλλά και με κάθε ενδιαφερόμενο. 

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε αναρτήσεις για ζητήματα που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο συνδέονται με την ελληνική και ξένη πολιτική επικαιρότητα, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα του εκάστοτε συντάκτη μας. Προφανώς δεν πρόκειται για ειδησεογραφικό blog, γι’ αυτό και η έμφαση θα δοθεί στον πολιτικό σχολιασμό παρά στη στείρα αναπαραγωγή ειδήσεων. Μην αιφνιδιαστείτε, εάν για το ίδιο πολιτικό γεγονός διαβάσετε στο ιστολόγιό μας αποκλίνουσες αξιολογήσεις: η συντακτική ομάδα του blog αποτελείται από περισσότερα πρόσωπα και είναι δημιούργημα πολυφωνικό, ώστε όχι μόνο δεν προσπαθούμε να συγκαλύψουμε ή να αμβλύνουμε τις αντίθετες απόψεις μας, αλλά και επιδιώκουμε να τις φέρουμε σε ευθεία αντιπαράθεση και απροκατάληπτη συζήτηση.

Τέλος, επειδή στόχος μας είναι η προαγωγή του ειλικρινούς δημόσιου διαλόγου, βαρόμετρο σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι ασφαλώς η δική σας συμμετοχή με κάθε πρόσφορο μέσο.  Περιμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία τα σχόλιά σας επί των κειμένων που αναρτώνται, και εξυπακούεται ότι το e-mail του ΦΟΠΠ είναι πάντοτε ανοιχτό για τις παρατηρήσεις, τις ενστάσεις και τα τυχόν κείμενά σας.

Καλή αρχή και καλό χειμώνα σε όλους.  

Φιλικά, 

Φοιτητικός Όμιλος Πολιτικού Προβληματισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου